my-practice.png

Verujem da je sve što nam se dešava za života upisano u naše energetske tokove. Moj put ka spoznajama, razumevanju i upoznavanju sopstva odveo me je na različita putovanja i sproveo kroz inicijacije koje su od mene zahtevale da odbacim neke delove sebe. Putovanja kroz holističke procese, energetsku psihologiju, yogu, božansko žensko ostvarenje deo su duhovnih zadataka koji su mi doneli nova znanja i mogućnosti. 

Lepota isceljenja je u lepoti misli i dela koja potiču iz srca. 

Kako bismo spoznali koja je naša primarna svrha i na koji način uspostaviti ravnotežu, potrebno je da razumemo svoje misli i emocije. One su proizvođači energije i blokada koje prave zastoje u našem telu, životu i prosperitetu. Isceljenje koje svako od nas traži nalazi se u lepoti jednostavnosti, kreativnosti i mudrosti koji u kombinaciji sa istočnim znanjima čine ključeve za otključavanje moći zdravlja i psihe. 

Oslobađanje emocija oslobađa naše telo. 

Sve što je u nama zaključano čini neravnotežu koja prerasta u zdravstvene tegobe.

Odluka da radite na sebi je prilika za putovanje u središte duše kako biste spoznali sebe na većoj dubini. Kroz dublje poznavanje naših ukorenjenih sistema verovanja i načina na koji smo životom uslovljeni, počinjemo otkrivati nov način života sa nesputanim samopouzdanjem i osnaženim prisustvom. Moderna nauka psihologije podržava ono što su drevni jogini godinama znali – da meditacija, joga i promena misli oslobađaju unutrašnje resurse koji su nam dostupni u dubinama našeg bića. 

Nauka o umu, telu i srcu je snažna usklađenost istočne duhovne filozofije i zapadne nauke. 

Sve što znate dolazi iz vaših primarnih porodica, kulture i vaspitanja. 

Primenjujem holističke, intuitivne, psihološke dokaze i tehnike okrenute akciji koja nas neminovno vodi ka promeni. Naša duša zna put, potrebno je uzeti mapu u ruke i slediti je. Koji je put pravi možemo saznati zajedno. Svaka sesija je ujedno formalna praksa pažnje i vaš portal za spoznavanje unutrašnjeg života misli, osećanja i telesnih senzacija. Na taj način se gradi mentalna kondicija. 

Radim sa ograničenim brojem klijenata mesečno.

To je intenzivni proces preokretanja nesvesnog u svesno. Radi se o emocionalnom i psihološkom napredovanju i postizanju osećaja blagostanja. Rezultati su vidni brzo, a traju. Verujem u energetsku medicinu i neuro-asocijativno učenje i znam da ono koristi kako bi nam pomoglo da pokrenemo svoj najveći potencijal.

Sve što tražimo već je unutar nas

Maja Wu

Radno vreme

Ponedeljak/Četvrtak 9 - 16h
Petak 9 - 13h

(Visited 111,632 times, 3 visits today)