ANIMA HOME

Da li ste spremni na nove izazove i korake koji će Vas gurati da idete još dalje? 

Moj život se u potpunosti promenio onog trenutka kada sam odlučila da svakodnevni rad na sebi postane moj izbor i ritual. Šta tačno mislim pod tim? Meditacija, knjige koje mi pomažu da budem bolja, fokusiranija i spremnija da kreiram mnogo više nego što sam mogla i zamisliti, edukovanje i usavršavanje na poljima koja me zanimaju, zdrava ishrana i sport, detox od ljudi koji mi ne prijaju kao i postavljanje jasnih prioriteta. 

Anima home – kuća Duše Vam daje mogućnost da svakodnevno nešto uradite za sebe. 

Osetićete osnažujući i umirujući efekat kada uvedete rutinu i rituale u svoj život. Meditirajte, pišite i oslobodite se stresa. Postavite jasno svoje ciljeve i sledite ih korak po korak. Napravite plan kakav nikad do sada niste i otkrijte koliko je lako biti sve što poželite. Postoje razni izazovi u životu, a ponekad smetnemo s uma koliko zapostavljamo svoju najlepšu stranu. Otkrijte kako biti fokusiran i sticati zdrave navike. 

DOZVOLITE MI DA VAM PREDSTAVIM KUĆU DUŠE

ANIMA JE DUŠA I PORODICA

ANIMA JE NASTAO DA VAM PRUŽI KUTAK U KOM ĆETE SE ODMORITI, RESTARTOVATI SVOJU ENERGIJU, PRONAĆI IDEJE, ČITATI SJAJNE KNJIGE I UPOZNATI NOVE LJUDE

SVAKE NEDELJE OD MENE ĆETE DOBIJATI E-MAIL SA INSPIRATIVNIM SADRŽAJEM IZ SVETA PSIHOLOGIJE, KULTURE I UMETNOSTI

MEDITACIJA JE KLJUČ USPEHA, ZDRAVOG ŽIVOTA I MIRNE DUŠE, ZAJEDNO ĆEMO MEDITIRATI I OTKRIVATI TAJNE DUBINE DUŠE

PRISTUPATE ARIHIVI KOLUMNI NAMENJENIM SAMO ČLANOVIMA 

ŠTA ONE KAŽU?

Nikolina Perić

"Sve mi je bilo bitno! Zaista si me očarala. Neke tehnike već koristim i pomogle su mi, a kako sam svjesna sebe oduvijek i nekih svojih sposobnosti znala sam da ću te privući u svoj život. Prvi dan napisan, ne smijem ni pročitati i neću. Samo da ti kažem da si mi stvarno pomogla u pravom trenutku. I za mene ovo nije samo tehnika nego puno više. God Bless you."

Vanja Radosavljević

"Sa nestrpljenjem sam čekala mamu da završi čitanje knjige pa da se ja bacim na nju. Prethodna dva dana sam zaustavila život i prosto uživala čitajući je. Čitala sam sebe, svoj život, plakala, smejala se, mnogo različitih emocija doživela. Moj duboki naklon za ovo predivno delo "Maslačak nošen vetrom". I ja sam pre par meseci počela da pišem, toliko emocija izlazi iz mene. Jedva čekam online radionice, da sebe istražujem, šta još mogu i koliko."

Marijana Popov

"Svaka mi je tvoja reč divna, svaka objava kao da je meni napisana, baš svaka! Hvala ti!"

POSTANITE ČLAN

(Visited 723 times, 1 visits today)