Intenzivni Lični Program je za tebe ukoliko želiš da:

 • otkriješ koja je tvoja životna svrha
 • kako da postaviš jasnu viziju i ostvariš je
 • ukoliko si dobra u savetovanju drugih i osećaš tuđe emocije i energiju 
 • želiš da otkriješ ko su tvoji idealni klijenti/partneri
 • zanima te kakve darove nosiš u sebi i možeš da ponudiš svetu
 • želiš da naučiš kako da promeniš stara uverenja u nove mogućnosti
 • kako da naučiš da koristiš svoju intuiciju 
 • otkriću ti moć reči i njihovu ulogu
 • kako da izgradiš mentalnu kondiciju
 • ŽELIŠ DA JE TVOJ POSAO SLOBODA 
 • ŽELIŠ DA BUDEŠ PERSONAL SOUL COACH®
 • ŽELIŠ FINANSIJSKU SLOBODU
 • ŽELIŠ DA POMAŽEŠ DRUGIM LJUDIMA

moj put

Verujem da je sve što nam se dešava za života upisano u naše energetske tokove. Moj put ka spoznajama, razumevanju i upoznavanju sopstva odveo me je na putovanje koje traje deceniju i sproveo me kroz inicijacije koje su zahtevale da odbacim neke delove sebe. Putovanja kroz holističku praksu, energetsku psihologiju, yogu, božansko žensko ostvarenje deo su duhovnih zadataka koji su mi doneli nova znanja i sertifikate. Sve zajedno čini buđenje mudrosti duše i prepoznavanja kroz lična iskustva na životnom putu. 

Lepota isceljenja je u lepoti misli i dela koja potiču iz srca. 

Onog dana kada sam office zamenila za plažu, nove destinacije i učenja, shvatila sam da je moj jedini posao da budem srećna, zdrava i slobodna. 

Danas radim sa klijentima iz celog sveta i svoju praksu mogu da spakujem u kofer. 

LEPTIR SI

Da bi ugledala svoja krila, prepoznala boje i lepotu, potrebno je da uroniš u svoju dušu. U njoj se kriju predeli i svetovi za koje nisi ni znala da postoje. Svaki svet otključaćemo zajedno.

UPOZNAJ SEBE

Svesno se poveži sa tvojim najskrivenijim delovima i svojom kreativnom snagom, pohrli ka rastu unutar sebe, stekni dublje uvide, otpusti staro, napravi mesta za novo i otvori svoje srce do kraja! Naš lični razvoj je divno, životno putovanje. Uvek nas očekuju novi izazovi, snovi, mogućnosti i čuda.
Personal Soul Coach® je dragoceno sredstvo koje možeš koristiti da započneš ili nastaviš ovo putovanje i sa ljubavlju prihvatiš i svoje svetle i tamne strane.

LJUBAV SI

Pomoću Mape duše gradiš novu, snažnu osnovu da preduzmeš prve ili naredne korake za svoj srećan, ispunjen i uspešan život. Budi sigurna, tvoj put promene reflektovaće se i na ljude oko tebe. Bićeš ljubav i budićeš ljubav u drugima. Personal Soul Coach® razvijaće se neprekidno i svaka grupa biće drugačija! Uz pomoć radionica ne samo što ćeš blistati svojom pojavom, odvažiti se na nove korake već ćeš i drugima biti uzor, motivacija i putokaz.

PROMENA NASTUPA KADA KRENEMO KA NJOJ

Preobrazi stara uverenja i razvij novu, pozitivnu sliku o sebi uz pomoć mojih najboljih trenerskih alata, vežbi i meditacija.

Probij svoju zonu komfora i otpusti sve što ti više ne služi. Razvij tehniku preokreta i izgradi bazu kako bi dugoročno stvorila sebi život pun života!

 
 

NOVA SVEST

Stvori potpuno novu svest i jasnoću o svom autentičnom životnom putu i napravi prve korake kako bi lakše postigla svoje ciljeve. Svesno primeni svoju energiju i pažnju ne bi li iskreirala svoje ciljeve, želje i vizije. Tvoja kreativnost je neograničena!

Lični program Personal Soul Coach® je intenzivan rad u trajanju od 5 nedelja i jedan od edukativnih healing programa Atelier12Keys®. U programe spada i jednogodišnja obuka za Positive Psychology Practitioner®. Nakon obuke stiče se međunarodni sertifikat uz pomoć kog možeš da kreiraš svoju privatnu praksu ili da obogatiš već postojeću.

Svi polaznici radionica i obuka imaju priliku da se sretnu, upoznaju i razmene iskustva i znanja na MeetUp vikend seminaru u Rudeshajmu, kao i na MeetUp druženjima u svetu. 

PUT U SREDIŠTE DUŠE

Otkrij istinsku unutrašnju suštinu i doživi svoju svakodnevicu u potpuno novom svetlu kroz tehnike pažnje i učeći energetsku psihologiju. Razvij jutarnju i večernju rutinu kako bi pomogla da se energija podignete na potpuno novi nivo.
 
 
SREĆNO, 
NEŽNO
I BEZ STRAHA
 PUTUJ

Personal Soul Coach®

PETONEDELJNI PROGRAM

333
8 konsultacija od 60 min / intuicija, put ka sebi, rad na problemima, energetska psihologija, ciljevi, lični stil, energija reči, uverenja, isceljenje, pokretanje privatne prakse, rad sa klijentima
audio snimak svake konsultacije
e-mail podrška između konsultacija sa odgovorom do 48h i materijali u vidu zadataka
priručnik u vidu elektronske knjige sa personalizovanim savetima, metodama iz energetske psihologije, spiritualnih tehnika i istočne medicine
priručnik za pokretanje privatne coaching prakse
na kraju programa napravićemo reviziju svakog segmenta i pripremiti se za veliki, novi početak
SERTIFIKACIJA
(Visited 1,497 times, 1 visits today)