Koliko često nismo sigurni da li su naše odluke ispravne? Koliko vremena posvećujemo radu na sebi i koliko vremena zaista imamo za sebe? Kao žena koja je svoj rad posvetila radu sa ženama i pisanju knjiga, shvatila sam da je krug u kom vrtimo uvek isti i da nam je potreban svetionik.

Svetionik koji se nalazi u nama samima često ne možemo da vidimo. Zaslepljene svakodnevnicom, životom, odlukama, poslom, porodicom i stresom, ne primećujemo da se svetlo koje nas vodi ka našem izvoru polako gasi.

Svet u nama traži slobodu. Naše izbore. Naše svesne odluke da biramo ličnu sreću, zdravlje i zadovoljstvo ispred svega. Brinući o svemu i svima mi zaboravljamo da smo podjednako važni.

Na radionici ćemo zajedno proći procese koji se primenjuju u energetskoj psihologiji kako bismo utvrdili gde su naši zastoji/blokade, koje su naše želje i na koji način možemo u istom trenutku da se osećamo bolje.

Zajedno ćemo napraviti veliki korak napred i naučiti alate koji nam mogu služiti u svakodnevnici i pomoći nam da spoznamo svoje kvalitete i da se setimo koliko je bogat svet u nama.

Radionica je namenjena svim ženama koje žele da naprave restart, da počnu ispočetka, da osete momentalno olakšanje i nauče nešto korisno za sebe. One žene koje se još uvek nisu srele sa energetskim radom, meditacijom i psihologijom istoka, pozovite, njima će posebno značiti da otkriju da na dohvat ruke postoje dimenzije svesti u kojima je sve moguće.

Za radionicu vam je potreban mobilni telefon ili računar, internet konekcija i kutak u kom ćete se osamiti.

Radionica se održava putem Zoom platforme.

Trajanje radionice 2h

Termini radionice dostupni su na stranici Edukacije

PRIJAVE NA RADIONICU: 

  • info@majawu.com
  • direktnom uplatom na PAYPAL
2
(Visited 86 times, 2 visits today)