Emocije su divne ukoliko su naše misli divne. Ono što se obično ispostavi, dok nekoga krivimo ili verujemo u iluzorne probleme, jeste da su naše emocije nesavladive i da ne možemo upravljati njima. Upravljanje emocijama je najteži ali i najveći zadatak koji nam svima stoji u natalnoj ili bilo kojoj drugoj karti.

Emocije se žive.

Emocije mi kreiramo.

Ne postoje krivci za ono što osećamo, a ne postoji ni generator koji će naše emocije ubaciti u nas. Ili možda postoji? Emocije se rađaju kao produkt naših misli i onoga na čemu nam je fokus. O tome dosta govorim u webinarima, na radionicama i u online kursevima, a danas želim da zajedno uskočimo u proces emocionalnog spremanja i da naučimo jednu jednostavnu vežbu koja svima može da služi na veliko zadovoljstvo (i mir).

Svakog proleća, mi žene krenemo sa velikim spremanjem. Izbacujemo garderobu koju ne nosimo, čistimo prostor u kom živimo, provetravamo, ribamo i trudimo se da na naše lično zadovoljstvo sve bude onako kako smo u svojim mislima iskreirale.

Misao je moćan alat, oružje i lek.

Ko sa mišlju ne ume da bude prijatelj, teško njemu sa životom i svim onim što život čini.

Da bi naše spremanje uspelo, ja sam odlučila da započnem seriju od nekoliko sjajnih vežbi iz energetske psihologije i istočne medicine, a to znači da od vas zavisi da li ćete se baciti u akciju ili ćete kukati što ništa ne ide po planu.

Muče vas emotivni problemi? Niste u skladu sa svojim željama? Partner nije ono što ste očekivali i niste srećni sa njim? Posao vas ne ispunjava? Tužni ste. Depresivni. Bolesni. Usamljeni. Uplašeni.

Znam. Sve to sam i ja bila.

Veliko spremanje znači spremnost da se upustimo u kreiranje discipline koja život znači. Kreiranjem mentalne snage i nežnom upornošću uspećete da promenite sve ono što vam u ovom trenutku izgleda beznadežno.

Pogledajte kako se vežba izvodi, poslušajte šta imam da vam poručim u prilogu ispod i javite mi se da čujem kako vam se dopalo.

1
(Visited 27 times, 1 visits today)