Ne baš svaki dan, ali skoro svaki, družimo se uživo na mom Instagram profilu. To podrazumeva da govorimo o raznim temama, da se svaki put okupamo u tehnikama terapijskog pisanja i dirnemo u energetsku psihologiju, a pre svega okupimo uz dobre ljude i mnogo duhovitih razgovora.

Kako je izgledalo sinoć, možete pogledati ovde i odlučiti da li ćete nam se pridružiti sledeći put.

Uskoro nas čeka mnogo noviteta. S obzirom da je vreme izolacije i da smo svi kod kuće, ovo je idealno vreme da ubrzano radimo na sebi. Na čemu bismo drugom i mogli raditi?

Ne kažem da mi koji radimo od kuće ne osetimo razliku, naravno da je osetimo i nakupilo se različitih energija, ali je svest iz našeg ugla posve drugačija. Iz mog ugla to izgleda ovako, Yoga svakog jutra, meditacija, rad sa klijentima, čitanje, presađivanje – zalivanje biljaka i na kraju svega druženje sa zajednicom koja je važna. Gde? Na mojoj stranici, u Anima home membershipu gde ste svi vi sada, na Instagramu.

Kakve promene sam odlučila da uvedem?

Od sutra kreće zeleni izazov u trajanju od 14 dana. Za sve nas koji sada radimo od kuće ili čekamo da se setimo šta je to što bismo mogli početi da radimo, pravo je vreme da počnemo sa zdravim navikama. Izazov podrazumeva da 14 dana jedemo zdravo i što je moguće više sirovog povrća i voća. Svoje ideje za recepte i motivaciju za sve one kojima je teško, ostavljaćemo u vidu fotografija. Evo pozivnice:

Svi znate da su izašla 3 ključa za jednogodišnji program divnog putovanja kako ovladati tehnikama iz pozitivne psihologije i primenjivati ih kao praktičar na sebi i u radu sa drugima. S obzirom da se informacije o nastaloj izolaciji smenjuju i da se predviđa višemesečno sedenje kod kuće, odlučila sam da preostale ključeve spojim u jedan deo, da im dodam prethodna tri i pomognem vam (olakšam). Umesto godinu dana, vi možete da odlučite u kom tempu i koliko dugo ćete putovati do svog cilja.

To nije sve.

Svi ključevi će biti podeljeni po radnim zadacima, a predavanja će ići i uživo kako bismo zajedno prošli što više tehnika iz energetske psihologije i naučili da ih primenimo u trenutnoj situaciji. Naravno da niste obavezni da prisustvujete svim predavanjima koja se budu održavala, ali će snimak ostati kako biste u svom ritmu i kad vama to odgovara preslušali.

I dalje ćemo se baviti temom ličnog rasta, učiti šta su senke i kako ih je Jung opisao, a kako nama mogu služiti. Smejaćemo se, biti opušteni pretvoriti ovo putovanje u novu avanturu.

Svi koji ste prošli prva tri ključa, pristupate putovanju sa popustom koji će cenu umanjiti za tri modula.

Novo putovanje startuje 1. aprila! I za prijave možete mi pisati u komentarima ispod.

A sada ću vas pustiti da pogledate naše druženje.

3
(Visited 33 times, 1 visits today)