Pišem od kad znam za sebe. Mislim da se pisanje rodilo u meni pre nego što sam se ja sama rodila u sebi. Sve posle toga je pravac koji sam otkrivala kroz put edukacija i primene u praksi sa klijentima i polaznicima radionica.

Zašto terapijsko pisanje?

Verujem da ni jedna terapija nije učinkovita koliko poniranje pisanjem u najdublje delove ljudske psihe/duše. Sve ono što smo znali pre nego što su nas oblikovali, naučili i preusmerili, nije izgubljeno – samo je zatrpano programima, uverenjima i strahovima.

Koliko talentovanih ljudi spava radeći neke bezvezne poslove? Koliko nesrećnih čeka da se desi čudo? Koliko nezadovoljnih i uplašenih izviruje iza zidina sveta u koji se ne uklapaju? Koliko je neizgovorenosti u Vama? Koliko neistraženih i nedirnutih predela se krije u Vašoj Duši?

Terapijsko pisanje nije samo terapija, ono je metoda, umivanje, ogledanje i osluškivanje kako stići do samog sebe. Pokazalo se kao sjajan alat na mojim radionicama “Perom do duše”, na kursevima i seminarima u kojima ljudima otkrivam kako da rade na sebi i svom ličnom rastu bez obzira gde se nalaze.

Terapijsko pisanje nas uči kako da sami sebi budemo terapeut.

Prilagođeno je svima. Nema ograničenja u uzrastu, obrazovanju ili dijagnozi. Terapijsko pisanje možete primenjivati u svom domu, na poslu, na putovanju ili na odmoru. Podsvest u saradnji sa olovkom koja je provodnik duše otključavaju više nego što možete zamisliti.

Način rada je jednostavan, a pristup svakom klijentu drugačiji. Nakon što uspostavimo kontakt otkrićemo u kom smeru ćemo krenuti sa radom. Vi dobijate sjajne mape koje ćete slediti, a ja sam tu da Vam pomognem da ih što lakše i jednostavnije savladate i razumete.

Koliko traje terapijsko pisanje?

Proces zavisi od specifičnosti situacije u kojoj se nalazite, a Vaše individualno putovanje nakon naših seansi će se nastaviti. To znači da terapijsko pisanje ne mora nikada prestati. Izbor je Vaš.

 

1
(Visited 73 times, 1 visits today)